Az otthoni zöldségtermesztés, kertészkedés egyre népszerűbb, legyen szó akár csak a teraszunkról! Ennek a trendnek számos előnye van, viszont a termesztett ételek és zöldségek tárolását általában még mindig hagyományos módon oldjuk meg.
A DUNSTA tárolóedény a friss termékek természetes módon történő tárolásának hagyományát idézi fel, miközben igazodik a modern életmódhoz. Párologtató hűtést használ a kamrákéhoz hasonló környezet megteremtéséhez, így a zöldségek és gyümölcsök sokáig frissek és ropogósak maradnak - energiafelhasználás nélkül. A városi életmódhoz igazítva, kis helyen is elfér.
Az égetett agyagedény kiváló minőségű és környezetkímélő anyag, amelyet fenntartható módon készítenek - nem tartalmaz semmilyen káros vegyszert, ezért tökéletes választás az élelmiszerek tárolására.
A DUNSTA tradicionális hűtési technikát használ: a külső agyagedény és a belső tároló közötti rész homokkal van megtöltve, amelyhez csak vizet kell adni. A tető segítségével az élelmiszer sokáig friss marad, nincs szükség műanyag csomagolásra.
Tervező: Alexandra Fransson
Képek forrása: pinterest.com
A DUNSTA tárolóedény a friss termékek természetes módon történő tárolásának hagyományát idézi fel, miközben igazodik a modern életmódhoz. Párologtató hűtést használ a kamrákéhoz hasonló környezet megteremtéséhez, így a zöldségek és gyümölcsök sokáig frissek és ropogósak maradnak - energiafelhasználás nélkül. A városi életmódhoz igazítva, kis helyen is elfér.
Az égetett agyagedény kiváló minőségű és környezetkímélő anyag, amelyet fenntartható módon készítenek - nem tartalmaz semmilyen káros vegyszert, ezért tökéletes választás az élelmiszerek tárolására.
A DUNSTA tradicionális hűtési technikát használ: a külső agyagedény és a belső tároló közötti rész homokkal van megtöltve, amelyhez csak vizet kell adni. A tető segítségével az élelmiszer sokáig friss marad, nincs szükség műanyag csomagolásra.
Tervező: Alexandra Fransson
Képek forrása: pinterest.com