Fotók megtekintése

Framery One, magánszféra a nyitott irodákban

Zsofi / 2021-04-09
A világ talán hamarosan visszatér az irodákba, de ez új kihívás elé állítja a munkáltatókat és a munkavállalókat is. A munkaterületeknek minden eddiginél alkalmazkodóbbnak és rugalmasabbnak kell lenniük. Ezért született meg a Framery és a helsinki székhelyű Ultra Design stúdió kollaborációjából a Framery One. A nyitott irodák hangszigetelt magánterületeiről ismert Framery megkereste az Ultra tervezőit, hogy a Framery kutatás fejlesztésével együttműködve hozzák létre az irodai kapszulák legújabb modelljét.


Több mint 14 koncepció jött létre a Framery One pod végső kialakításnak eléréséhez, amely magában foglalja a vezető hangszigetelési szabványokat, a visszhangmentes akusztikát és a legújabb technológiát.


A Framery One pod szinte minden alkotóeleme kizárólag egyedi gyártmányú. Ezek az irodai kapszulák, amelyeket olyan vezető vállalatok használtak, mint a Microsoft, a Puma és a Tesla, ma már minden vállalat számára elérhetőek.

Fenntartható csomagolás, a korallzátonyok védelméért

Az Uni fenntartható csomagolását és innovatív adagolóit Marc Atlan tervező készítette, aki számos luxusmárka megjelenéséért felelős, köztük a Commes des Garçons és a Prada csomagolásaiért. 

Építészet és modern művészet találkozása

Az épület két egymásra helyezett geometrikus térfogatból áll - az alsó háromszög alakú, a felső négyzet alakú. 

New Sources, több mint rönkszék

3D szkennelés, robotika és algoritmusok precíz összhangja alkotja ezt a természetes rönkszéket.