Fotók megtekintése

Cumaru, kültéri bútor kollekció

Zsofi / 2021-05-10
A Cumaru kültéri kollekció minden eleme nyugodt kifinomultságot sugall. Egy olyan bútorcsoport, amely arra késztet, hogy időt töltsünk a természetben. 

A kollekciót Aristeu Pires tervezte a Sossego Design számára, és nevét a készítéséhez felhasznált Cumaru fáról kapta. Sűrű, egymásba illeszkedő rostjaival, amelyek garantálják a tartósságot, tökéletesen alkalmas kültéri használatra (és a házépítéstől kezdve a hangszerekig mindenhez felhasználták már!). Minden széket, asztalt és zsámolyt brazil mesteremberek kézzel fejeznek be, így nincs szükség kezelésre, mivel a fa természetes módon ellenáll a gombáknak, karcolásoknak és a rothadásnak. A napfény és a nedvesség idővel ezüstös patinát adhat, de ez nem befolyásolja a fenntartható forrásból származó fa szilárdságát.

New Sources, több mint rönkszék

3D szkennelés, robotika és algoritmusok precíz összhangja alkotja ezt a természetes rönkszéket.

Aurelie Hoegy: légies rattan kollekció

A francia művész és tervező rajong a kortárs táncért és a fenntartható anyagokért, ebből a szerelemből fakadnak művészi alkotásai.

TAKT design, a kézműves technika találkozása a modern technológiával

A dán TAKT design márka bebizonyítja, hogy az ipari termelés és a hagyományos formatervezés nem ellentétes kifejezések egymással.