Fotók megtekintése

Homeoffice lebegő ággyal

Zsofi / 2021-06-23
A tavalyi évben is született néhány innovatív otthoni irodai megoldás, amire érdemes odafigyelni. Az Ori fenntartható bútortervező stúdió egy Cloud Bed nevű "dolgozz otthonról" megoldást tervezett, amely a munkaállomás és a hálószoba funkcióit egyesíti egy konzolos, magasra emelt ággyal, hogy a kis lakások helykihasználását segítse.


Ezt a helytakarékos munkaállomást úgy tervezték, hogy kis alapterületet foglaljon el az otthonon belül. Az UL tanúsítvánnyal (biztonságos termék) ellátott ágy munkaidőben a magasba emelve a mennyezet alatt marad, az íróasztal pedig összehajtható, így szinte a padló szintjébe olvad, amint az ágy egy gombnyomásra leereszkedik a magasból. A legalább 2,6 méter belmagasságot igénylő Ori Cloud Bedet úgy tervezték, hogy kisebb lakóterekbe is beilleszthető legyen, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az otthoni munkavégzésre rendelkezésre álló térből.


Anélkül, hogy lakóterületet veszítenénk, a Cloud Bed Queen vagy King méretben is kapható, beépített asztallal, amely akár öt személy számára is alkalmas. A Cloud Bed Table Edition tárolóhelyekkel, három konnektorral, hang- és telefonvezérléssel, valamint LED-es világítással is fel lett szerelve.

A Cloud Bedet innen akár meg is rendelheted!

Tervező: Ori

New Sources, több mint rönkszék

3D szkennelés, robotika és algoritmusok precíz összhangja alkotja ezt a természetes rönkszéket.

Aurelie Hoegy: légies rattan kollekció

A francia művész és tervező rajong a kortárs táncért és a fenntartható anyagokért, ebből a szerelemből fakadnak művészi alkotásai.

TAKT design, a kézműves technika találkozása a modern technológiával

A dán TAKT design márka bebizonyítja, hogy az ipari termelés és a hagyományos formatervezés nem ellentétes kifejezések egymással.